Botronic ili Botronik ili Botroniks: elektronski sklopovi sistema automatizacije
Novi Sad/Sremska Kamenica/Srbija Tel: 0642664273 (radni dan 11-15h) email:botronik@gmail.com
PROIZVODI - CENE - KONTAKT
Sajt je namenjen iskljucivo srednje i visoko obrazovanim kadrovima iz oblasti elektronike i elektrotehnike (inzenjeri, tehnicari, elektricari). Prateca dokumentacija proizvoda je na navedenom nivou znanja i obrazovanja iz ove oblasti. Eventualne dodatne informacije podrazumevaju pomenuti nivo znanja. Zahvaljujemo Vam na razumevanju.

CENE: Botronic, kao privredni subjekat, nije u sistemu PDV_a. Stoga su prikazana cene (tamo gde su naznacene - pored proizvoda) krajnje koje placa kupac. Orjentacione cene na sajtu su prikazane u EUR a obracunavaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan slanja predracuna ili kupovine. Za pravna lica roba se isporucuje nakon prijema 100% avansne uplate na osnovu poslatog predracuna. Troskove pakovanja i transporta snosi kupac. Isporuka putem expres-kurira je iskljucivo na teritoriji republike Srbije. Dostava u drzave regione (exYU prostori) kao EU export moguca uz predhodni dogovor te nakon prijema profakture (DHL-EXPORTER).

PRODAJA: Botronic nema prodajnu mrezu, konsignacionu prodaju kod drugih lica niti bilo kakvu trgovacku mrezu-zastupnika-trgovca. Roba se prodaje iskljucivo putem interneta a sa lagera proizvodjaca ili iz proizvodnje. Vecina proizvoda je sa malim lagerom a deo programa se kompletira ili sklapa tek nakon prijema zahteva-porudzbine (sa rokom od 1-5 radnih dana - proveriti prilikom zahteva).

PORUCIVANJE: Najsigurniji nacin je preko emaila, kontakt strane ili putem SMS poruke na gornji broj mob. telefona. Zbog prirode posla, proizvodnih obaveza, cestih odsusva/putovanja/terena i sl., NISMO UVEK U MOGUCNOSTI ODGOVARATI NA DIREKTNE TELEFONSKE POZIVE! Za dodatne informacije u vezi proizvoda-karakteristika takodje vazi: uputite zahtev za kontakt (email ili SMS) i bicete kontaktirani kada tehnicka podrska bude u mogucnosti. Zahvaljujemo Vam na razumevanju.